Specificațiile receptorului OXIBD:
  • Receptorul OXIBD poate comunica atât cu emițători unidirecționali, cât și cu două sensuri. Compatibil cu codificările radio unidirecționale „O-Code”, „FloR”, „Smilo”, „Flo” și codificare în două sensuri „BD”
  • Receptorul are 1024 celule de memorie utilizate pentru a stoca emițători în: O singură celulă poate stoca fie un transmițător, fie un singur buton.
  • Receptorul amintește 750 de emițători bidirecționali și 1024 transmițători unidirecționali.
  • Receptorul poate transmite un semnal către zece receptoare similare diferite (creează o rețea) pentru a crește gama unui semnal radio de la 50 de metri la 500 de metri.
  • Fiecare receptor e un număr de identificare propriu, denumit în continuare „certificat“. Acest lucru vă permite să efectuați diverse operații, de exemplu: stocarea de noi emițătoare în memorie, fără a fi nevoie să accesați receptorul.
  • Acest receptor recunoaște automat caracteristicile unității de control pe care este instalat și este configurat după cum urmează:
  • >

— Dacă unitatea de control funcționează în rețeaua BusT4, receptorul permite să dea până la 15 comenzi diferite.

— Dacă unitatea de control NU funcționează în rețeaua BusT4, receptorul permite emiterea a până la 4 comenzi diferite.

Receptorul are 1024 celule de memorie utilizate pentru a stoca emițătoare în el: fie un transmițător, fie un singur buton pot fi stocate într-o celulă.

  • Când stocați emițători cu două sensuri în memoria receptorului OXIBD, codul de identificare al acestui receptor este de asemenea automat memorat în memoria emițătorului. Atenție! – dacă ștergeți un emițător cu două sensuri din memoria receptorului OXIBD, trebuie să ștergeți și memoria emițătorului pentru a finaliza operațiunea.
  • „Codul de identificare” al transmițătorului codat cu „O-Code” sau „BD” este însoțit de o cifră (de la 0 la 3 ), care vă permite să setați (pe receptor) nivelul său de prioritate în raport cu alți emițători, dacă este cazul, cu aceeași codare. Scopul „priorității” este dezactivarea și înlocuirea unui emițător furat sau pierdut fără a fi necesară trimiterea unui specialist către client. Utilizarea priorității necesită cunoașterea codului emițătorului pierdut și vă permite să salvați același cod și aceleași funcții disponibile pe emițătorul anterior. În consecință, un transmițător pierdut poate fi dezactivat prin simpla schimbare a nivelului de prioritate al noului transmițător la o valoare ulterioară mai mare. Când transmițătorul este folosit pentru prima dată, receptorul primește un nou nivel de prioritate primit și va ignora toate comenzile primite de la emițătorul pierdut sau furat în cazul încercării de a-l utiliza. Prioritatea este schimbată folosind dispozitivul de programare O-Box.
Principalele diferențe ale noii telecomenzi ON3EBD:
  • În memoria emițătorilor cu coduri O și coduri BD există un „cod de activare” (secret), cu ajutorul căruia puteți da permisiunea de a stoca un nou emițător în memoria receptorului.
  • Dacă unitatea de control a acceptat semnalul a început să execute comanda, telecomanda vibrează, iar ledul de pe telecomandă se aprinde verde, iar dacă unitatea de control nu vede telecomanda, telecomanda nu vibrează, iar ledul de pe telecomandă se aprinde roșu. De asemenea, pe telecomandă există un al patrulea buton – un buton de programare care vă permite să vedeți în ce stare deschiderea este „deschis-închis-închis”. În acest caz, culoarea LED-ului de pe telecomandă „verde – portocaliu – roșu” se schimbă în funcție de poziția deschiderii atunci când este emisă o comandă de verificare a stării. Același buton de programare vă permite să schimbați funcționarea telecomenzii pentru a funcționa în modul unidirecțional, cum ar fi telecomanda seria ONE sau INTI.
  • Tehnologia NFC este încorporată în emițătorul bidirecțional. Dacă pur și simplu aduceți smartphone-ul la emițător, se deschide o pagină web cu informații suplimentare despre transmițători înșiși. Cu un gest simplu, puteți verifica nivelul bateriei, cumpăra o baterie nouă, dacă este necesar și puteți familiariza cu funcționalitatea unui sistem bidirecțional.

O telecomandă și un receptor cu feedback este un bun înlocuitor pentru acei utilizatori finali ai automatizării care doresc o protecție sporită împotriva clonării copierii telecomenzilor, deoarece nu numai telecomanda este scrisă către receptor, dar receptorul este scris pe telecomandă..

Fiecare receptor are propriul său număr de identificare, numit „certificat”. Acest lucru vă permite să efectuați diverse operații, de exemplu: stocarea în memoria noilor emițători, fără a fi nevoie de acces la receptor.

Noua instrucțiune completă pentru configurarea telecomenzilor receptorului BD este destul de complicată (TREBUIE SĂ FIE CĂTRE INSTALARE !!!).